20 Şubat 2018 Salı

TÜRKİYE'NİN ELEKTRONİK PARASI, SİKKE. 3.000.000 SKK ÖDÜL DAĞITIYOR. FIRSATI KAÇIRMAYIN!

 sikke

Halka arz öncesi %50 indirim fırsatı ile hemen şimdi geleceğe yatırım yapın, kazançlı çıkın... sikkepara https://www.sikke.com.tr


Sikke platformu; Sikke elektronik parası (SKK) ve sikke platformunda oluşturulan diğer para birimleri ile ilgili transfer ve diğer işlemlerin yapıldığı, akıllı sözleşmelerin oluşturulup onaylandığı ve ileri tarihli işlemlerin yapılabildiği bir ekosistemdir.
Platformun kalbi SikkeRoot Sunucuları’dır. SikkeRoot Sunucuları; SikkeKese'leri, işletme sunucuları, akıllı sözleşmeler, mobil uygulamalar ve 3. parti uygulamalar ile sikke platformu içinde iletişimi sağlayan, kararlar alan yapay zeka destekli SikkeRoot yazılımını çalıştıran sunuculardır. SikkeNet ağından gelen tüm istekleri “Sikke Load Balancer” karşılar ve işlem tipine göre işlem yapmaya yetkili en uygun SikkeRoot Server'a yönlendirir.
Sikke platformunun iletişim ve veri taşıma dili; esneklik, hız ve yaygın bir veri taşıma formatı olması nedeni ile JSON olarak belirlenmiştir. 3. parti uygulamalar platforma SikkeAPI aracılığıyla istek gönderdiğinde tüm cevaplar JSON olarak yollanır.
1 SİKKE = 1 TL'dir.
AIRDROP BİLGİLERİ
Referansınızla üye olan 1 ziyaretçi için 10 SKK ödül
Referansınızla ile üye olup ön satış kampanyasından SKK tokeni alımlarından %5 SKK
Suistimal hallerinde hesabınız bloke edilecektir.
Ödüller her ayın sonunda hesaplanıp belirteceğiniz kese numarasına gönderilecektir.
Bunların yanı sıra; Sosyal Medya Kampanyası, Forumlarda İmza Kampanyası, Bloggerler için makale/haber yazma kampanyası, Sikke Tanıtımı airdrop seçenekleri de mevcuttur.
Siteye girin, sağ üst köşeden HESAP AÇ'a basarak kayıt olun ve e-postanızı onaylayın -> SİTEYE GİT

Hiç yorum yok:

Flickr